Professionele webshop laten maken

Wilt u een eigen webshop beginnen of uw webshop naar het volgende niveau brengen? Wij bouwen webshops gericht op conversie. 

computer

Een betaalbare webshop laten bouwen

Bij PT Webdevelopment maken wij webshops aan de hand van uw wensen. Heeft u een doel en een visie voor uw webshop? Wij helpen u graag deze te bereiken.

Met onze kennis en expertise kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en wat bij uw bedrijf/groep past. Onze webdesigners staan garant voor een kwalitatieve en unieke website zonder dat u zich zorgen daarover hoeft te maken. Hierdoor kunt u focussen op hetgeen wat u echt belangrijk vindt. 
Webshop laten maken
texture5

Hoge Snelheid

Belangrijk is dat een website snel laadt. Velen bezoekers haken af bij een trage website. Dit kan leiden tot een verlies in omzet. Hierdoor is een hoge snelheid van belang. Bij PT Webdevelopment zorgen wij ervoor dat uw webshop snel geladen kan worden door de website te optimaliseren. 

Conversiegericht

Afhankelijk van uw wensen, bouwen wij uw webshop met als doel het behalen van zoveel mogelijk conversies. Hierbij kunt u denken aan het binnen halen van klanten, minimaliseren van klanten die afhaken en klanten laten weten dat ze op de juiste plek zijn voor het kopen van het product. 

Belangrijk is dat de klanten weten dat ze veilig kunnen afrekenen. Dit gebeurt door een veilige betaalomgeving.  Hierbij heeft u de mogelijkheid om verschillende betaalmogelijkheden te koppelen. 

 

businessman g529a58cba 1920
security g73cbe1d34 1920 1

Beveiligd & Beschermd

E-commerce zijn een van de grootste doelwitten van cybercriminelen.  Dit is een reden waarom een goede beveiliging en bescherming van groot belang is voor uw webshop. Vooral wanneer gewerkt wordt met persoonsgegevens. 

Overzichtelijk & Gebruiksvriendelijk

Als een bezoeker op uw website is, moet het niet een uitgebreide zoektocht zijn. Belangrijk is dat uw website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Dit heeft namelijk invloed op het koopgedrag van de klanten. Om te zorgen dat zo min mogelijk klanten afhaken is het belangrijk dat de klant weet waar hij moet zoeken om de gewenste resultaten te vinden. 

web design gdab644b61 1920

Ons aanbod

Vraag vandaag nog een offerte opmaat aan.
Of plan een gesprek in met een van onze experts.

Ons Aanbod

Extra opties

Klaar om uw bedrijf een boost te geven?

Neem gelijk contact op voor een gratis kennismakings gesprek.

team working development of programming and encryp 2022 10 06 05 51 01 utc 1